У Харкові в туалеті власного ресторану застрелився бізнесмен: подробиці про передсмертну записку та фото

У Харкові в туалеті власного ресторану "Чилі" на проспекті Незалежності наклав на себе руки 55-річний бізнесмен Олег Привалов. Раніше у підприємця був конфлікт з власницею приміщення, в якому розташований ще один його ресторан Bono. Причина - нібито заборгованість Привалова за оренду приміщення, пише Newsroom. У Привалова залишилася дружина і двоє дітей.

У Відділі комунікації поліції Харківської області розповіли, що за місцем мешкання самогубця залишив передсмертну записку. Повідомлення про те, що чоловік застрелився в кафе, надійшло до поліції о 14:18.

"Попередньо з’ясовано, що чоловік 1965 року народження, підприємець в ресторанному бізнесі, здійснив постріл собі в голову з помпової рушниці. Зброя офіційно зареєстрована на покійного. За місцем мешкання загиблого слідчі знайшли передсмертну записку, в якій він просить вибачення за скоєне", - повідомили у поліції.

Telegram-канал "ТРУХА Харьков" опублікував моторошне фото з місця події.

Увага! Фото містить шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою.

Що відомо про Олега Привалова

Чоловік був відомий як власник ресторанів "Чилі" і "Bono", а також організатор різних благодійних проектів. Однак останнім часом справи в його бізнесі не ладналися і, можливо, саме це стало причиною суїциду.

На власному сайті харків'янин називав себе архітектором і ресторатором, художником і тенісистом, автолюбителем і меломаном, бізнесменом і учнем, багатодітним батьком. Він не соромився зізнатися у шкідливих звичках, писав про нелюбов до "словоблуддя" і "лизоблюдів". Ресторанний бізнес Олег Привалов називав справою всього свого життя.

Комерсанту належав ресторан "Bono" на вулиці Дерев'янка. Його позиціонували як місце для справжніх любителів рибної кухні, а також кавказьких і закарпатських страв. Зараз заклад закрито і навіть сайт відключений від сервера. Цей заклад, що спеціалізується на стравах з м'яса, власник називав своєю "першою любов'ю".

Крім ресторанного бізнесу, харків'янин займався благодійністю. Він разом з дружиною Оленою заснував БФ "Привалова-Ран", який організовував для людей з інвалідністю відвідування футбольних матчів і авіаекскурсії, а також підтримував параспорт.

Згідно з даними з відкритих джерел, чоловік входив в число бенефіціарів ще кількох підприємств, однак частина з них вже закрита. У цей список увійшли фірма "Ореал" (припинила існування ще в 2005 році), споживче товариство "Радуга" і ТОВ "ЕДП" (закриті в 2012 році). Також харків'янин значився серед засновників міської федерації тенісу, приватного підприємства "Бриз-ВВК" (займається виготовленням продукції з деревини, пробки і соломи), а також "Спорт-Експресу" (оптова торгівля одягом).

Відомості про самогубство внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. За адресою продовжує працювати слідчо-оперативна група, збираються речові докази, поліцейські опитують свідків, встановлюються усі обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення