У катастрофі АН-26 під Харковом загинув син депутата (фото)

У катастрофі АН-26 під Харковом загинув син ветерана, депутата Миколаївської облради Вадима Олабіна – Володимир Олабін. Про трагедію написав на особистій сторінці у Facebook громадський діяч Ігор Дятлов, передають "Надзвичайні новини".

За його словами, Володимир Олабін був курсантом Харківського університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба.

"Остання п'ятниця вересня в один момент змінила життя одразу кількох сімей. Жахлива трагедія забрала життя молодих курсантів, які мріяли про польоти. Крім курсантів, загинули військовослужбовці, які входили в екіпаж повітряного судна. На жаль, катастрофа літака Ан-26 під Чугуєвом принесла втрату і сім'ї депутата Миколаївської обласної ради Вадима Олабіна", – написав Дятлов.

Володимир Олабін був курсантом Харківського університету повітряних сил.

"Одним із курсантів, який був у літаку, що вибухнув під час навчального польоту, став син депутата – Володимир Олабін. Він навчався в Харківському університеті повітряних сил. Неможливо уявити біль від втрати рідних і близьких", – додав він.

На сайті "Преступности.НЕТ" уточнили, що юному курсанту в листопаді тільки мав виповнитися 21 рік. Батько загиблого хлопця є полковником СБУ у відставці, він брав участь у бойових діях на Донбасі, зараз на пенсії.

Нагадаємо, авіакатастрофа з літаком ЗСУ Ан-26 трапилася близько 20:45 в п'ятницю, 25 вересня. Літак розбився при заході на посадку. Спочатку повідомлялося, що на борту було 28 осіб, проте у ДСНС уточнили, що 27 – курсанта Олександра Харченка до польоту не допустили в останній момент.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення