У Києві невідомі підпалили двері Інституту нацпам'яті

 44.ua

У Києві вночі невідомі підпалили вхідні двері в будівлю Українського інституту національної пам'яті. Про це на сторінці в Facebook повідомив директор установи Володимир В'ятрович.

“Вночі невідомі підпалили двері Інституту національної пам'яті. На цей раз "візиток" не залишили", - написав він.

У коментарі 44.ua Володимир В'ятрович повідомив, що вахтер, який був на місці, не побачив зловмисників. В результаті підпалу були зіпсовані дерев'яні двері.

За даним фактом Інститут нацпам'яті вже звернувся в поліцію.

Нагадаємо, що у Києві демонтують пам'ятник видатному льотчику за ініціативою Українського інституту національної пам'яті

Валерій Чкалов 18-20 червня 1937 року здійснив переліт з Москви до Ванкувера (штат Вашингтон, США) через Північний полюс.

Випробував літаки різних типів і конструкцій. Із січня 1933 шеф-пілот в КБ Полікарпова. Випробував основні радянські винищувачі 30-х років: І-15, І-16 та І-153 «Чайка».

Він також брав участь у випробуваннях винищувачів танків «ВІТ-1», «ВІТ-2», а також важких бомбардувальників «ТБ-1», «ТБ-3», великої кількості досвідчених та експериментальних машин ОКБ Полікарпова. Автор нових фігур вищого пілотажу-висхідного штопора та уповільненої бочки.

Щодо Володимира Михайловича В'ятровича то, він після школи поступив у Львівський національній університет ім.І.Франка на історичний факультет який закінчив у 1999 році.

14 вересня 2014 року ВО "Батьківщина" провела з'їзд партії, на якому було складено виборчий список на парламентські вибори. Серед кандидатів-мажоритарників також була кандидатура Володимира Михайловича.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення