У Києві підліток знайшов у кущах чоловіка з проломленим черепом, шансів вижити не було

Поліцейські Києва затримали трьох підозрюваних у смертельному побитті товариша. Під час відпочинку чоловіки завдали численних травм знайомому, після чого покинули непритомного в кущах. Чоловіка зі слідами побиття виявив неповнолітній у кущах на вулиці Сирецькій. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці встановили, що 35-річний уродженець Луганської області ввечері прийшов у гості до свого товариша, який у той час розпивав спиртні напої разом з двома чоловіками в гаражі. У подальшому між потерпілим та власником приміщення відбулась сварка, а згодом і бійка, до якої долучились двоє гостей. Зловмисники втрьох завдали численних ударів по голові і тулубу чоловіка, доки той не впав на підлогу без свідомості. Далі вони відтягли товариша до кущів, після чого намагались відмити місце вчинення злочину та власний одяг від слідів крові", - розповіли у поліції.

Усіх трьох місцевих мешканців, 1982, 1983 та 1977 років народження, поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Потерпілого лікарі госпіталізували до медичного закладу із відкритою черепно-мозковою травмою, забійними ранами та численними переломами черепа. Втім, отримані тілесні ушкодження виявились несумісні з життям і наступного дня чоловік помер у лікарні.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури затриманим оголошено про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу – тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого. За скоєне спільникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення