У Києві попрощалися із жертвами кривавої стрілянини на Житомирщині (фото, відео)

У Києві попрощалися з бійцями Нацгвардії, яких 22 травня розстріляв із рушниці орендар ставка на Житомирщині. Про це повідомляє Telegram-канал "Україна 360".

Поховали жорстоко застрелених чоловіків на Лісовому кладовищі.

"Всі розстріляні – Владіслав Маміченко, Андрій Москалець, Володимир Купріянов, Ескендер Османов, Роман Ханенко, Олександр Білоус і Вадим Федюнін у різний час служили добровольцями в зоні АТО", – підкреслили у повідомленні.

Як відомо, розстріляні були військовими Нацгвардії або волонтерами. В різний час вони служили добровольцями в батальйоні імені Кульчицького, який був сформований у 2014 році з учасників Революції Гідності.

Попрощатися із трагічно загиблими чоловіками прийшли сотні людей, серед яких, окрім рідних і близьких, їхні військові побратими, нацгвардійці. Багато бійців тримали у руках прапори з символікою НГУ та червоно-чорні стяги. До могил також принесли безліч квітів.

Нагадаємо, у ніч на 22 травня в районі села Новоселиця Житомирської області було застрелено сімох людей. За підозрою у вбивстві затримано власника місцевого водоймища 58-річного Анатолія Захаренка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення