У Києві страшенно побили митрополита Кримського Климента, який також є військовим капеланом ЗСУ (фото)

 Суспільне

Уночі поблизу Михайлівського монастиря у Києві троє невідомих побили митрополита Кримського та Сімферопольського Климента. Про це повідомив уповноважений Кримської єпархії ПЦУ Андрій Щекун.

За інформацією митрополита, напад стався близько 23:00, коли він прямував до своєї келії в Михайлівському монастирі. Троє невідомих зупинили Климента, звернувшись до нього зі словами: "Владико, благословіть". Однак після цього почали бити митрополита.

Митрополит вважає, що напад на нього був ретельно спланований, оскільки він стався в місці, де відсутні камери спостереження.

На момент нападу він перебував у Києві за запрошенням "Кримської Платформи" — міжнародної ініціативи, спрямованої на деокупацію Криму та підтримку прав кримських татар і українців на півострові.

У соціальних мережах опублікували відео, в описі якого повідомляється, що троє невідомих біля Михайлівського собору в Києві скоїли напад на представника церкви - військовослужбовця ЗСУ. Поліція встановлює обставини події, на місце виїхала слідчо-оперативна група.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення