У Києві трагічно загинув військовий, який приїхав до дружини на УЗД на 9 місяці вагітності (фото, відео)

У парку Партизанської слави, що у Дарницькому районі Києва, потонув чоловік. Парадокс, але доки водолази шукали на глибині тіло потопельника, по озеру спокійнісінько плавали і відпочивали на катамаранах батьки з малечею.

З соцмереж стало відомо, що загинув військовий, який служив у десантно-штурмових військах. Чоловік приїхав на кілька днів у місто. Його дружина на 9 місяці вагітності, вони разом планували відвідати останнє планове УЗД перед пологами.

"Це чоловік моєї сестри. Він не пив ніколи і служив в ДШВ. Він був військовим, тверезим, який приїхав на два дні до дружини, щоб разом сходити на УЗД на 9 місяці вагітності, і воює він з 2017 року", - розповів родич загиблого Олександр Оляновський.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС у Києві, тіло чоловіка водолази знайшли за 35 метрів від берега, на семиметровій глибині.

"27 липня о 17:01 надійшло повідомлення про те, що у парку Партизанської слави в одній з водойм потонула людина. О 18:34 водолази-рятувальники виявили потопельника", - зазначили у ДСНС.

Попереднього разу у озері в парку Партизанської слави потонула людина 20 днів тому. Київські телеграм-канали повідомляли, що 7 липня з водойми витягли мертвого чоловіка.

Читайте також: У Дніпрі на пляжі потонула 21-річна дівчина: очевидці кажуть, що сама винна

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення