У Києві жінка принесла вбивчий подарунок на день народження: смерть іменника настала миттєво (відео)

У столиці на Оболоні під час святкування дня народження жінка зарізала іменника. Між ним та гостею виникла суперечка, у результаті якої жінка схопила ніж, вдарила чоловіка в шию та втекла. Від отриманої травми потерпілий помер на місці. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів про те, що на площі Оболонській під час реанімаційних заходів помер громадянин з ножовим пораненням.

"Чоловік, святкуючи свій день народження поблизу будинку, почав конфліктувати з запрошеною гостею. Під час з’ясування відносин жінка дістала ніж та вдарила потерпілого у шию, після чого втекла. Зловмисницю затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, нею виявилась раніше не судима 56-річна місцева мешканка", - повідомив начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції за процесуального погодження Оболонської окружної прокуратури затриманій повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання фігурантці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення