У київській школі відкрили новий боксерський зал: запрошують юних спортсменів (фото)

У приміщенні київської Спеціалізованої загальноосвітньої школи №329 "Логос" імені Георгія Гонгадзе відкрили новий боксерський зал - за адресою вул. Урлівська, 19-Б. Школа боксу при КДЮСШ "Ринг" уже активно функціонує і запрошує юних спортсменів, які мріють займатися боксом. Про це написала своїй сторінці у Facebook Юлія Хан, директорка міського Департаменту молоді та спорту.

"Коли ми відкриваємо новий спортивний об'єкт, то я завжди найбільше хвилююсь за реакцію дітей, чи їм сподобається, чи буде їм комфортно тренуватися тут. У випадку з новим боксерським залом у Дарницькому районі по вул.Урлівська, 19-Б усе було зрозуміло, судячи з реакції наших юних спортсменів, які не приховували свої емоції від приємного враження", - розповіла Юлія Хан.

Юлія Хан побажала, аби для наших спортсменів цей зал став місцем, де вони зроблять свої перші кроки у світ професійного спорту і в майбутньому стануть відомими боксерами, про яких буде знати весь світ.

"Дуже рада, що наша спільна та злагоджена робота разом з головою Дарницької РДА Ярославом Лагутою, першим заступником голови Дарницької РДА Миколою Калашником, директором КДЮСШ "Ринг" Андрієм Нікуліним, керівником СК "Добро" Віталієм Блюміним була оцінена на найвищому рівні. Дуже вдячні Кличко - мер за нові спортивні об'єкти в Києві. Окрема подяка міністру молоді і спорту Вадиму Гутцайту за важливий вклад в початок робіт нашого боксерского залу", - підсумувала директорка київського Департаменту молоді та спорту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення