У колекторі знайшли сильно порізаний труп 11-річного хлопчика, його вбив 13-річний друг (відео)

У Москві РФ 13-річний школяр зарізав 11-річного знайомого, після чого скинув його тіло у колектор. За словами хлопчика, він лише захищався, а загиблий хлопець сам напав на нього з ножем. Про випадок пише Baza.

Тіло зарізаного 11-річного хлопчика знайшли у каналізаційному люку в парку Коломенського 19 липня. Невдовзі правоохоронці затримали 13-річного підозрюваного у вбивстві, який дружив із хлопчиком. Він одразу у всьому зізнався і розповів свою версію: нібито його опонент сам покликав його прогулятися, завів углиб парку і коли друг відвернувся, напав на нього з ножем зі спини. Так, за словами школяра, зав'язалася бійка — убивця, відібравши ножа, випадково полоснув нападника (і жертву за сумісництвом) по шиї.

Далі все стало ще гірше. Згідно з розповіддю убивці, після удару його друг упав на землю і почав кликати на допомогу. Тоді він, нібито перелякавшись, почав бити лежачого товариша ножем. Хлопчик спробував уповзти, і тоді той вдарив його ногою по голові, дотягнув друга, який втратив свідомість, до колектора, кинув туди і втік.

При цьому конфлікт між школярами нібито почався через звичайний жарт: 13-річний підліток із приятелями під виглядом доларів підсунув купюри банку приколів, і 11-річного хлопчика це сильно образило. Такі самі купюри слідчі і знайшли на місці злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення