"У Криму повно диверсантів, які видають де, що, хто стоїть": росіяни біснуються після вранішньої атаки (відео)

Сьогодні вранці в анексованому Криму було знову неспокійно. У місцевих та російських телеграм-каналах повідомили про вибухи, які було чути в Євпаторії, Заозерному та Уютному.

МІсцеві жителі розповідають, що вибухи почалися після 5 години ранку. Вони були настільки потужними, що від вибухової хвилі в Євпаторії у багатьох "будинки ходили ходуном". На ранок вулицями Євпаторії валяються уламки безпілотників. Як і вчора вранці, окупаційна влада знову перекрила рух по Кримському мосту. Його відкрили після чотиригодинної перерви.

Російські військові звинувачують в атаці Україну, українська влада та військові ситуацію поки не коментують.

Блогер і громадський активіст Сергій Стерненко припускає, що організували сьогоднішню операцію спільно СБУ та МВС.

"За даними моїх джерел, сьогоднішня атака на російські обʼєкти біля Євпаторії це спільна операція СБУ та ВМС. За попередніми даними, уражено російський ЗРК С-400 "Тріумф". Серед засобів ураження були БПЛА і не тільки", - написав у своєму телеграм-каналі Стерненко.

До речі, за повідомленнями очевидців, на уламку одного з безпілотників, який приземлився у Євпаторії біля житлових будинків, написано подяку співачці Ані Лорак.

Куди влучили безпілотники

У соцмережах з’явились численні відео зі скаргами на атаки безпілотників. Повідомляється про влучання в установку російської ППО біля Заозерного. А от в районі села Уютне, де чули "бавовну", розташована військова частина №85683, повідомляє "Суспільне".

"Між Євпаторією та Уютним розташовується РЛС військових РФ, а поблизу Заозерного є база російської ППО та радіотелескоп П-400 (РТ-32)", - пише "Крим. Реалії".

На цих кадрах - потужний вибух, який стався в районі Заозерного, яке примикає до Євпаторії.

У коментарях під дописами у телеграм-каналах росіяни біснуються. Кажуть, що не треба викладати відео, аби не допомагати ЗСУ корегувати удари по окупантам.

"У Криму повно укро щурів, які лазять і видають де що хто стоїть", - жаліються осатанілі окупанти.

У "Міністерстві нападу" РФ заявили, що відбили атаку дронів. Нібито російська ППО збила 11 безпілотників літакового типу над Кримом.

"ЗСУ спробували атакувати п'ятьма морськими безекіпажними катерами патрульний корабель ЧФ "Сергей Котов" в акваторії Чорного моря. Під час відбиття атаки п'ять катерів знищено вогнем зі штатного озброєння корабля", - переконують також у міністерстві Шойгу.

Як відомо, ванці 13 вересня внаслідок нічної атаки на Севастополь було пошкоджено два російські кораблі - десантний корабель "Минск" та дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення