У Миколаєві досі шукають зниклого вночі рибалку (фото, відео)

У Миколаєві продовжуються пошуки зниклого на воді рибалки в акваторії Бузького лиману. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

"16 квітня о 23:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на відстані 300 метрів від берега внаслідок перекидання пластикового човна в акваторії Бузького лиману, поблизу вул. Новобудівної Корабельного району м. Миколаєва, зник безвісти чоловік 1983 р.н. Про подію сповістив громадянин 1983 р.н., який також перебував у човні, але зміг самотужки дістатись до берега", - йдеться у повідомленні.

Для обстеження території залучався черговий караул 5 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

17 квітня до пошукових робіт залучено рятувальників аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та водолазів 10 державного воєнізованого гірничорятувального загону.

Також проведено моніторинг акваторії за допомогою квадрокоптерів. На цей час пошуки тривають.

Нагадаємо, що вчора на Одещині прикордонники врятували чоловіка, який ледве не втопився в Кучурганському водосховищі. Патрулюючи акваторію водосховища, вони помітили човен, який знаходився за 300 метрів від берега без кермувальника. У воді в очереті був чоловік, який ледве тримався за мотузку, прив’язану до човна. Він був з ознаками сильного переохолодження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення