У небі над Києвом збили ракету без сигналу повітряної тривоги (відео)

Увечері над столицею збили невідомий літальний об'єкт. Відповідні повідомлення та відео з’явились у місцевих телеграм-каналах о 20:55 з уточненням, що дана інформація потребує офіційного підтвердження. Читачів заспокоїли, що мова йде не про крилату ракету, адже повітряної тривоги та потужного вибуху не було.

Незадовго після цього з’явилось уточнення, що мова йде про сигнальну ракету, яку запустили в районі Подолу. Проте її було видно навіть на іншому березі міста - на Позняках, тож налякала вона щонайменше жителів половини столиці.

"Попередньо стало відомо, що це якийсь "розумник" запустив сигнальну ракету типу РОП-30 чи РОП-40. Його вже розшукують за камерами відеоспостереження", - повідомляє "Реальный Киев".

Кияни занепокоєні, адже це може бути справа рук диверсійної роботи росіян у місті, або ж у кращому випадку якась п’яна нечисть напилась і розважається. Лише тиждень тому радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко наголосив, що головні цілі ДРГ - сіяти паніку і робити життя на територіях далеко від фронту максимально напруженим.

Також читайте: "Я стріляв, бо народилась дитина": у Києві біля АЗС WOG молодь влаштувала стрілянину (фото, відео).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення