У Німеччині мусульмани пригрозили нудистам розправою

У Німеччині група радикальної мусульманської молоді погрожувала розправою нудистам, яки плавали в басейні. Про це повідомляє Junge Freiheit.

Інцидент стався в місті Гельдерн у землі Північний Рейн-Вестфалія. За даними місцевої влади, один з басейнів міста традиційно використовувався нудистами для купання. Під час одного з сеансів плавання туди увірвалися шість бородатих чоловіків у віці близько 25 років і почали плювати в чоловіків, жінок і дітей, ображати їх німецькою та арабською мовами і погрожувати їм, перемежовуючи це вигуками «Аллах акбар».

За словами очевидиці, один з мусульман заявив їй: «Ви, німецькі жінки, просто повії, і ми вас знищимо». Інші свідки згадали, що чоловіки погрожували «невірним» в басейні. За словами нудистки, всі мусульмани вільно говорили німецькою мовою, і як мінімум частина з них народилися в Німеччині.

Після того як купальники поскаржилися адміністрації басейну, групу мусульман вигнали з приміщення, але пізніше вони повернулися. Потім співробітники викликали поліцію. Після перевірки документів усіх учасників інциденту відпустили.

У червні цього року члени німецького нудистського клубу Familiensport und FKK Bund Waldteichfreunde Moritzburg отримали від влади припис, що зобов'язує їх носити купальні костюми. Це пов'язано з тим, що біля відокремленого озера, розташованого на північ від Дрездена, планується побудувати табір для прийому біженців.

Любителів плавати без одягу нові правила обурили. Проте в німецькому плавальному суспільстві пояснили, що розпорядження було направлено їм помилково, оскільки обмеження поширюються тільки на громадські басейни.

У січні влада німецького міста Bornheim заборонили біженцям-мусульманам відвідувати басейн після того, як купальниці поскаржилися на сексуальні домагання з боку мігрантів. Через тиждень заборону було пом'якшено: біженців почали пускати в басейн, але тільки після роз'яснювальної бесіди про правила поведінки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення