У Німеччині п'яний український водій фури протаранив поліцейське авто, загинула жінка

 СЕГОДНЯ

Фура з українськими номерами і українським водієм протаранила в німецькій землі Північний Рейн-Вестфалія поліцейський автомобіль, загинула жінка-поліцейський.

"Нетверезий водій фури на автобані 61 поблизу Фірзена, Північний Рейн-Вестфалія, протаранив поліцейський автомобіль", – йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП загинула 23-річна жінка-поліцейський, ще два співробітники органів отримали важкі поранення.

За кермом фури сидів 48-річний українець, він заарештований. У його крові виявлено більше двох проміле алкоголю.

Інцидент стався в ніч з середи на четвер.

Відзначається, що увагу водіїв 40-тонний автомобіль привернув ще на території Нідерландів, вони і попередили патрульних про дивну машину, ті передали інформацію німецьким колегам. Поліцейські з проблисковими маячками чекали фуру на дорозі, але вантажівка на повній швидкості врізалася в патрульний автомобіль, протягнувши його 200 метрів.

Пізніше генеральний консул України в Дюссельдорфі Владислав Єгоров повідомив, що зараз водій знаходиться в СІЗО міста Менхенгладбах, земля Північний Рейн-Вестфалія, передає "Укрінформ".

"Він перебуває в Менхенгладбаху. Ведеться слідство", – сказав генконсул.

За його словами, працівники дипустанови дізналися про надзвичайну подію зі ЗМІ, після чого самі негайно зв'язалися з органами правопорядку.

В даний час українська сторона чекає офіційного листа від влади. Зараз невідомо навіть ім'я водія, а також кінцевий пункт його маршруту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення