У Німеччині зникла 9-річна дівчинка з України: подробиці про 5 днів зникнення

У Німеччині четверту добу шукають девʼятирічну українську дівчинку.

Валерія разом з мамою переїхали до Саксонії у м. Дьобельн через війну. Вранці у понеділок, 3 червня, дитина вийшла з дому до школи, але так і не дійшла туди. Вчителі не надали цьому значення й нікому не повідомили.

Прокуратура почала розслідування проти школи. До пошуків Валерії, яка зникла дорогою до школи в місті Дьобельн, вже залучали кінологів, водолазів, рятувальників та гелікоптер, шукають дівчинку у лісах, полях та луках.

За даними поліції, 3 червня Валерія вирушила до школи близько 6:50 ранку, проте так і не зʼявилася на заняттях. Після того, як дитина не повернулася додому зі школи, родичі звернулися до поліції.

Відеозаписи та свідчення водія автобуса підтвердили, що Валерія не скористалася звичайним автобусом для поїздки до школи. Через те, що школа відразу не повідомила про відсутність Валерії, державна прокуратура розпочала розслідування проти школи.

Як розповів друг сім'ї зниклої дівчинки, українська біженка приїхала разом родиною до Німеччини у 2022 році. Вони родом із Дніпропетровщини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення