У Парижі мігранти напали на поліцейських

 Depo

Група з 15 чоловіків-мігрантів напала на поліцейські авто в передмісті Парижа

Нападники атакували дві машини і закидали їх ємностями із запальними сумішами

В авто перебували поліцейські. Двоє патрульних отримали важкі поранення. Один з них впав у кому, а другий перебуває в критичному стані з опіками обличчя та рук. Транспортні засоби згоріли повністю.

У момент нападу поліцейські спостерігали за розв’язкою, на якій регулярно відбуваються крадіжки та пограбування.

Профспілка поліцейських звинуватила в трагедії французьку владу і зажадала відставки глави МВС країни Бернара Казнєва. По всій країні біля відділень поліції проводяться мітинги. Активісти вимагають виділення додаткових коштів на боротьбу зі злочинним світом.

Нагадаємо, що деякі експерти вважають, що у ІДІЛ російське обличчя

У лютому цього року Рамзан Кадиров несподівано зізнався в тому, що в ІДІЛ знаходяться послані туди чеченці – "чеченський спецназ". Це визнання промайнуло, потім зникло, а потім і зовсім стало всіма забутим. Багато хто так і не зрозумів, що мав на увазі Кадиров – нікому і в голову не приходило сумніватися в офіційній версії, у тому, що ІДІЛ - терористична організація і в тому, що чеченці могли там бути у відрядженнях. Але визнання Кадирова було своєчасним– ті хто сумнівалися - отримали підтвердження іншої версії: ІДІЛ має якесь відношення до Росії і російських спецслужб.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення