У поїзді від невідомого вірусу померло 7-місячне немовля: різко зросла температура і зупинилось серце

У сусідній країні-агресорці почастішали випадки дитячої смертності від невідомого вірусу. Росіянки у соцмережах скаржаться, що через цей вірус цілими групами закривають дитячі садочки, а інфекційні відділення у дитячих лікарнях вщент заповнені маленькими пацієнтами. У дітей неабиякі ускладнення, відмовляють навіть кінцівки. Обговорюють, що такими є наслідки грипу типу А, серед яких і пневмонія.

У поїзді Москва-Чита днями померла семимісячна дівчинка. У неї різко піднялася температура, після чого зупинилося серце.

Жінка з трьома дітьми поверталася з Москви до Омська, пишуть росЗМІ. Під час поїздки дітям та мамі стало погано – у них піднялася температура. На станції Кунгур у Пермському краї викликали до поїзда медиків. На той момент молодша дівчинка вже знепритомніла. Лікарі намагалися врятувати дитину, яка впала у кому, але дівчинка померла.

На вокзалі в Єкатеринбурзі у вагоні провели санобробку, де було немовля, а у пасажирів поїзда взяли експрес-тести на наявність вірусних захворювань. За інформацією очевидців, деяким пасажирам також стало зле.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення