У Польщі 14-річного українця переїхав поїзд, коли він рятував подругу-польку

У Польщі загинув 14-річний підліток з України. Хлопець намагався врятувати подругу від поїзда, вона вижила і з численними травмами потрапила до лікарні. Постраждалу дівчину у вкрай важкому стані доставили до лікарні в Познані. За її життя борються лікарі. Про це пише польске видання Dziendobry.

Трагедія сталася у ніч із вівторка на середу в містечку Сважендз, що неподалік від Познані (центрально-західна Польща). За попередніми даними, після опівночі вантажний потяг, який прямував до Німеччини, збив 14-річного хлопця та 13-річну дівчинку, що сиділи на коліях.

"Підліток намагався їй допомогти, але сам потрапив під поїзд. Внаслідок отриманих травм він помер на місці. Дівчину з важкими травмами доправили до лікарні", – заявила представниця познанської поліції Марта Мроз.

Відомо, що в цій пригоді дівчинка втратила руку.

За неофіційними даними журналістів, на вокзалі у Сважендзі було четверо підлітків. Кожен з них був з іншого міста, і невідомо, що вони там робили. 14-річний українець, який загинув, жив у містечку Вжесня, що приблизно за 40 км від місця трагедії. Дівчинка, що вижила – полька зі Слупцького повіту, що теж далеко від місця події.

Поліція продовжує розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення