У справі про вбивство українки в Німеччині заради викрадення 1,5-місячного немовляти нові деталі (фото)

Водолази досі шукають тіло матері вбитої у Німеччині української біженки Маргарити Разаз. Поліція вважає, що зникла безвісти Марина Стеценко (51 рік) наймовірніше вже мертва. Силовики зосередили операцію у водоймах в 20-кілометровій зоні від місця, де знайшли труп 27-річної харківʼянки Рити. Про це пише BILD, посилаючись на власні джерела.

"Слідчі припускають, що Марини вже немає в живих. Припущення: німець Марко О. (44 роки) та його дружина російського походження Інна (43 роки), які зараз перебувають під вартою, нібито вбили Маргариту та її матір Марину Стеценко, щоб забрати п’ятитижневу дитину", — йдеться у матеріалі.
"З’являється все більше свідчень того, що бабуся Марина Стеценко також стала жертвою жорстокого злочину! Після вбивства молодої українки Маргарити понад тиждень тому в Хоккенхаймі (Баден-Вюртемберг) відчайдушні пошуки зниклої матері загиблої жінки все ще йдуть повним ходом. У понеділок спецкомісія" знову розшукувала жінку із водолазами", — пише BILD.

Нагадаємо, що у Хоккенхаймі 7 березня на березі Рейну знайшли тіло молодої жінки. З’ясувалося, що це біженка з України Маргарита Разаз, якій було 27 років. Правоохоронці шукали її матір, 51-річну Марину Стеценко, та 5-тижневу доньку Мію. Останню вдалося знайти у подружжя, яке і затримали за підозрою у вбивстві.

Читайте більше: "Українку в Німеччині вбили м'ясник та росіянка: сплили шокуючі подробиці розправи".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення