У Святошинському районі частково обмежать рух транспорту

 УНН

У Святошинському районі Києва через переоснащення діючих електричних мереж частково обмежать рух транспорту. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Так, з 17 серпня 2016 року до 31 травня 2017 року частково обмежать рух транспортних засобів з зайняттям тротуару на вулицях Дружківській, Галаганівській, Кулібіна, Чистяковській, Генерала Вітрука, Депутатській, а також на проспекті Перемоги і площі Героїв Бреста. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Зазначені зміни пов'язані з виконанням ПАТ "Київенерго" робіт з технічного переоснащення діючих електричних мереж 10 кВ живлення відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектної документації.

У відомстві також зазначили, що схема організації дорожнього руху на період виконання будівельних робіт буде розроблена та погоджена в управлінні превентивної діяльності поліції в Києві, і подана на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

"Під час виконання робіт ПАТ" Київенерго "забезпечить вільний і безпечний рух пішоходів та транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення