У Запоріжжі скажений водій розстріляв впритул пішохода, який вилив каву на його авто

У Запоріжжі на проїжджій частині між водієм іномарки та пішоходом виник конфлікт. Замість словесних аргументів 66-річний керманич використав травматичний пістолет та декілька разів вистрелив в опонента. Потерпілого госпіталізували. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

Чоловік із проникаючим пораненням черевної порожнини та стегна звернувся за медичною допомогою. Працівники лікарні у свою чергу повідомили про подію поліцію.

Як попередньо встановила слідчо-оперативна група, між двома учасниками дорожнього руху сталася сварка.

"Пішохід, обурений поведінкою водія, виплеснув каву на його транспортний засіб. Коли керманич вийшов з авто, щоб з’ясувати причину такої поведінки, опонент вдарив його в обличчя. Натомість водій декілька разів поцілив у нього із травматичного пістолета", - розповіли у поліції.

Оперативники опитали свідків події, перевірили записи камер відеоспостереження та з’ясували особу фігуранта. Ним виявився раніше не судимий 66-річний запоріжанин. Згодом поліцейські встановили і його місцеперебування та вилучили знаряддя злочину.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На цей час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення