Убив, розчленував, потопив рештки: у Нікополі поліція затримала небезпечного злочинця (відео)

Днями до поліції Нікополя звернулася жінка з повідомленням про те, що її родич вже тривалий час не виходить на зв’язок. Правоохоронці стали до пошуків. Згодом з’ясувалося, що 67-річний чоловік став жертвою злочину.

У поліції повідомляють, що вбивство було скоєне 27 березня близько 15-ї години. Тоді між жертвою та 32-річним чоловіком виникла бійка. Молодий чоловік схопив ніж та завдав потерпілому декілька ударів у різні частини тіла. Від отриманих ран чоловік помер.

До місця злочину вбивця повернувся наступного дня з планом як уникнути відповідальності. Він розчленував тіло чоловіка та викинув його у місцеву водойму. Також він ховав знаряддя злочину та речові докази. За допомогою надзвичайників правоохоронці частково вилучили усе та направили на експертне дослідження. Також правоохоронці оприлюднили й відео, де ведеться робота з підозрюваним.

2 квітня слідчі за узгодженням з Нікопольською окружною прокуратурою повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство. Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до 15 років. Триває слідство.

Читайте також: На Київщині адвокат вбив кохану: розчленоване тіло викинув у водойму, а органи зберігав у холодильнику (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення