Убивство дівчинки під Харковом: рідного дядька запідозрили в домаганнях (відео)

Рідний дядько убитої під Харковом школярки Христини П'янової міг сексуально до неї домагатися. Про це дитина нібито сама скаржилася. Розповів батько вбитої Христини Віталій Пономарьов в ефірі програми "Говорить Україна".

Крім того, скарги надходили й від підозрюваної в скоєнні злочину матері загиблої Тетяни П'янової.

"Тетяна мені сказала, що він домагався до дитини, коли вона була на роботі. Хоча і дочка говорила, що Антон був напівп'яний і пропонував їй, інтимні питання ставив: "Давай, Христинко, покажися, роздягнись. Ти що, соромишся мене?", – повідомив Пономарьов.

Сусіди родини П'янових також стверджують, що брат підозрюваної пропонував дитині разом полежати, а Тетяна нібито навіть писала з цього приводу заяву в поліцію.

Щоб перевірити цю версію, дядькові вбитої школярки провели експертизу на детекторі брехні. В її процесі з'ясувалося, що до вбивства дитини він не причетний і дійсно вперше дізнався про трагедію вже вранці. Однак ймовірність домагань із його боку до дівчинки можлива.

"Антон пройшов поліграф, поводився спокійно і в деталях розповідав про те, що трапилося. Що стосується розбещення, тут Антон не пам'ятає подібних фактів. Такі питання йому ставили, і реакції, які б говорили про те, що він приховує інформацію, не виявлено. Але виключати те, що в стані алкогольного сп'яніння такі моменти були, ми не можемо", – сказав експерт-поліграфолог.

Нагадаємо, 38-річну жительку села Подвірки Харківської області Тетяну П'янову затримали рано вранці 30 квітня в Харкові з пакетом, в якому була голова її дочки. Жінка вела себе неадекватно та кидалася з ножем на поліцейських.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення