Український боєць потрапив в полон бойовиків на Донбасі

 СЕГОДНЯ

Бойовики "ДНР" заявили, що захопили в полон бійця Збройних сил України.

За словами терористів, боєць сам попрямував в сторону їх позицій. Його нібито підпустили ближче, зв'язали і взяли в полон. У паблік бойовиків називають ім'я полоненого солдата. За їхніми даними, це боєць 58-ї бригади Станіслав Панченко.

У прес-службі 58-ї бригади підтвердили, що Станіслав Панченко є бійцем 58-ї ОМПБР.

Як повідомлялося, 2 січня стало відомо, що в ніч з 28 на 29 грудня 2018 року в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було виявлено відсутність одного з військовослужбовців 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади Збройних сил України.

29 грудня військова прокуратура внесла відомості по даному факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У той же час інтернет-ресурси окупантів заявили про взяття в полон українського військового і оприлюднили знімки автомата бійця ЗСУ.

3 січня 128-а окрема гірничо-штурмова Закарпатська бригада підтвердила, що їх боєць потрапив в полон бойовиків на Донбасі.

У березні в ООН повідомили про тортури і нелюдське ставлення до полонених на Донбасі. Після масштабного обміну полоненими 27 грудня 2017 року співробітники місії опитали 64 людини по обидва боки лінії розмежування. Колишні полонені розповіли про сексуальне насильство, тортури і побиття

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення