Українського баскетболіста Єрмакова в Німеччині вбив 15-річний школяр німецько-турецького походження

 Bild

Українського баскетболіста Володимира Єрмакова у Німеччині вбив 15-річний німецький школяр, повідомляє Bild з посиланням на свої джерела.

"За даними BILD, близько 20:00 Єрмаков повертався додому з 18-річним товаришем по команді Артемом Козаченко. В автобусі у них зав'язалася суперечка зі школярами. Коли спортсмени вийшли з автобуса біля ж/д вокзалу, підлітки напали на них з ножами", - пише видання.

Зазначається, що злочин потрапив на камери відеоспостереження. У ніч на понеділок поліція затримала двох підозрюваних.

"Головний з них - 15-річний школяр німецько-турецького походження з Гельзенкірхена. Він уже відомий поліції як злочинець, який вчинив кілька нападів і грабежів. Другий - 14-річний школяр німецько-грецького походження з міста Херне, також відомий поліції. Першого заарештували, другий переданий опікунам", - пише BILD.

Сьогодні Федерація баскетболу України повідомила, що в місті Дюссельдорф в результаті ножового нападу загинув 17-річний український баскетболіст Володимир Єрмаков. Його друг Артем Козаченко потрапив до лікарні, в реанімацію, його стан стабільний. МЗС України взяло на особистий контроль розслідування вбивства спортсмена.

Читайте більше: У Німеччині араби зарізали 17-річного баскетболіста з України: що відомо

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення