В Одесі горіло СІЗО, де перебуває Стерненко (відео)

В Одесі сталася пожежа в слідчому ізоляторі, де перебуває засуджений до 7 років в'язниці активіст Сергій Стерненко. Про це повідомив Департамент з питань виконання кримінальних покарань.

Пожежа сталася у підсобному приміщенні для господарського інвентарю, яке прилягає до харчоблоку СІЗО. Загоряння сталося внаслідок необережного поводження з вогнем.

"В результаті пожежі було пошкоджено покрівлю площею 5 квадратних метрів. Травмованих серед засуджених та співробітників немає. Харчоблок установи працює у штатному режимі", - повідомили в департаменті.

Як повідомили у ГУ ДСНС України в Одеській області, повідомлення про загорання на території Одеського слідчого ізолятору по вул. Люстдорфська дорога надійшло 27 лютого о 20:07.

"О 20:25 пожежа локалізована та о 20:40 ліквідована на загальній площі 35 кв.м. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збиток встановлюються. Від ДСНС залучались 10 одиниць пожежної техніки та 43 чоловіка особового складу", - йдеться у повідомленні.

Видання "Думская" опублікувало відео, на якому зафіксовано гасіння пожежі в СІЗО.

Нагадаємо, вчора у Києві протестували через вирок Стерненку, вимагаючи відпустити його з СІЗО. Учасники протесту також прийшли під Офіс генпрокурора, де вимагали відставки Ірини Венедіктової. Також протестувальники вимагали звільнити Андрія Антоненка, якого звинувачують у вбивстві Павла Шеремета.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення