Вбив дружину і закопав у купі гною: на Вінниччині без матері залишились троє малесеньких дітей (відео)

На Вінниччині винесли вирок чоловікові, який вбив свою цивільну дружину. Зловмисник закопав тіло, а дітям сказав, що мати поїхала до міста та не повернулася. Про зникнення цивільної дружини він повідомив, коли позбавився тіла. Труп знайшли у купі гною. За скоєне вбивця проведе 13 років за ґратами. Про це повідомляють у Вінницькій обласній прокуратурі.

"У ніч з 31 липня на 1 серпня 2022 року 35-річний зловмисник у стані алкогольного сп’яніння та його 27-річна співмешканка разом із трьома дітьми - 9-місячним немовлям та 4 і 6 років - повертались додому від знайомих. Між парою виникла суперечка, під час якої чоловік у присутності малолітніх дітей наніс декілька ударів кулаком в голову жінці, від яких вона впала на землю, після чого чоловік продовжував наносити удари потерпілій. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події", - йдеться у повідомленні.

Щоб уникнути відповідальності, зловмисник намагався приховати сліди злочину та вигадав історію про те, що напередодні дружина поїхала до міста і не повернулася, а сам закопав її тіло.

За результатами розгляду чоловіка визнали винним. Його засудили до 13 років в’язниці.

Читайте також: На Вінниччині чоловік убив у день весілля дружину, з якою виховав 6 дітей (фото)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення