Вбивство російських журналістів у ЦАР: з'явився перший знімок (18+)

 Обозреватель

Перший знімок убитих в Африці журналістів із Росії опублікували 1 серпня.

Відповідне фото оприлюднило французьке видання Рalmares Сentra Frique, зазначивши, що росіян спочатку викрали, потім допитували, а потім убили.

"Велика помилка полягає в тому, що троє журналістів були без супроводу, але мали свої картки для преси. Рідко можна побачити убитих зарубіжних журналістів у Центральноафриканській Республіці, за винятком Каміли Лепаг, вбивство якої було замовлено з країни її походження відповідно до деяких необачних міркувань", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що Франція ніколи не приховувала презирства по відношенню до Росії, яка просуває своїх "пішаків" у ЦАР.

У свою чергу, ТАСС з посиланням на представника багатопрофільного комплексної місії ООН по стабілізації до ЦАР (МІНУСКА) Володимира Монтейро повідомляє, що представники організації не мають відомості про викрадення журналістів і тортури перед вбивством.

"У нас немає інформації про те, що сталося до того моменту, як ми знайшли їх тіла. Так що я не можу підтвердити цю інформацію. Зараз ведеться розслідування, але на даний момент немає якихось результатів", - сказав він.

Як повідомлялося, трьох російських журналістів знайшли мертвими в Африці 31 липня, де вони знімали документальний проект про роботу ПВК "Вагнер". Росіян атакували близько опівночі. Невідомі відкрили вогонь по машині з автоматів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення