Вдарив ножем прямо в серце: на Дніпропетровщині пасажир поїзда напав на попутника

На Дніпропетровщині поліцейським довелося екстрено зупиняти поїзд, аби затримати 36-річного злодія, який на станції П’ятихатки вчинив замах на вбивство чоловіка. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Поліцію про жертву нападу сповістили медики. 16 березня о 16:40 на "102" надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізований 34-річний чоловік з ножовим пораненням. Потерпілого намагався вбити один з пасажирів потягу. У вагоні між чоловіками виник словесний конфлікт, який продовжився на станції П’ятихатки.

"Потерпілий вийшов з вагона, коли його наздогнав підозрюваний та декілька разів вдарив ножем у серце. Після нападу чоловік заскочив у потяг та намагався заховатися, переходячи з вагона у вагон. Поліцейським довелося екстрено зупиняти потяг, аби затримати нападника. Допомогли правоохоронцям співробітники залізниці, які заблокували двері, аби підозрюваний не міг втекти. Правоохоронці оглянули потяг та в одному з вагонів знайшли знаряддя злочину", - розповіли подробиці у поліції.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, та обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення