Відомий блогер-сироїд заморив голодом свого місячного сина, доки "вчив" харчуватися енергією сонця

У Сочі РФ блогер-сироїд заморив голодом свою місячну дитину. Про випадок пише SHOT.

Батьки дитини — 33-річна Оксана Миронова та 42-річний Максим Лютий. Обидва — прихильники "радикального сироїдства та харчування сонячними променями". Після народження дитини вони вирішили зовсім не давати дитині їжі, щоб новонароджений навчився "харчуватися" енергією сонця. Дитина померла через місяць від голоду, виснаження та пневмонії.

Грудничок - син сироїда Максима Лютого - помер цієї весни у віці одного місяця. Його народили вдома, а потім, за версією слідства, блогер забороняв дружині годувати дитину. Родичі навіть казали, що Лютий мріяв виростити зі свого чада "праноїда" - людину, що харчується сонячною енергією.

У результаті малюк помер. Проти матері порушили карний злочин про заподіяння смерті через необережність і відправили під домашній арешт, а батька посадили в ізолятор, порушивши справу за статтею про катування.

За словами інших арештантів, блогер-сироїд тільки вдає, що відмовляється від місцевої баланди і живе на фруктах із передач або на замовленнях у ФСВП-маркетплейсі. А насправді може тишком-нишком навернути супчика або макарони з тушонкою.

Раніше мати Лютого стверджувала, що її син продовжує дотримуватися своїх принципів і за ґратами. Сам він поки що про своє харчування ніяк не висловлювався.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення