Відомий журналіст судитиметься з радником Авакова через наклеп (документ)

12 грудня 2016 року тележурналіст, автор та ведучий програми "Надзвичайні новини" Костянтин Стогній подав до суду на нардепа Антона Геращенко щодо захисту честі та гідності. Причина позиву полягає у розповсюдженні політиком неправдивої інформації що порочить ділову репутацію журналіста. Про це йдеться у позовній заяві до Печерського районного суду міста Києва.

09 грудня в ефірі ( з 31 хв ) телепрограми "Шустер. Live" Костянтин Стогній під час обговорення версій трагедії у Княжичах, в якій співробітники силових структур перестріляли один одного, надав коментар.

"Розвідники, які чекали бандитів, але при цьому пропустили машину ДСО (Державна служба охорони - Ред) та дали можливість себе заарештувати, що це за розвідники такі? Це по-перше. По-друге, розвідники ніколи не використовувалися в засідках, вони не мають права себе розсекречувати, тому й не можуть нікого затримувати. Засідка ж передбачає затримання. Тому, швидше за все, цих людей відправили кудись несанкціоновано обшукувати будинок з якоюсь метою. Ну ось, їх і затримала ДСО. Напевно, вони знайшли те, що повинні були знайти, і те, що там знайшли, виявилось фатальним, чимось дуже важливим для тих, хто направив туди всі ці сили", - розповів Костянтин Стогній.

Після цього нардеп Антон Геращенко заявив, що тележурналіст Костянтин Стогній був прес-секретарем колишнього міністра МВС Захарченка. Більше того, радник міністра, звинуватив автора та ведучого "Надзвичайних новин" у співпраці з "московськими замовниками".

"У відповідь на заяву колишнього прес-секретаря колишнього міністра внутрішніх справ Захарченка", -розповів в ефірі нардеп Антон Геращенко.

Однак ця інформація не відповідає дійсності. Це доводить рапорт Костянтина Стогнія про звільнення з органів внутрішніх справ. Раніше, на сайті МВС, а нині - Нацполіції останні згадки про журналіста в якості радника міністра внутрішніх справ датуються груднем 2010 року. В свою чергу Віталій Захарченко обійняв посаду голови МВС у листопаді 2011 року.

Також нагадаємо, що Антон Геращенко нещодавно вже був викритий у брехні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення