Відрізала голову дитині: на Харківщині мати-вбивця погрожує повернутися додому з психлікарні

38-річна Тетяна П'янова, яка рік тому оголеною ходила Харковом із відрізаною головою своєї 13-річної доньки Христини, погрожує скоро повернутися з психлікарні додому та тримає у страху все село. Про це пише «Сьогодні» з посиланням на місцеву депутатку Тетяну Пантелєєву, яка відстежує ситуацію, пов'язану з цією трагедією.

«Після затримання та арешту П'янова знаходиться в психіатричній лікарні, у Дніпрі. Вона через день пише своїй подрузі, Юлі, про те, що скоро повернеться в село через те, що психлікарню нібито закривають. Але, як розумієте, це маячня. Вона визнана неосудною, тому ні про яке повернення мова не йде. Проте люди бояться, особливо на тлі того, що з психлікарнями ситуація в країні дійсно непроста», – розповіла Пантелєєва.

Водночас прес-секретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко роз'яснив, що П'янова за рішенням суду була госпіталізована в психіатричну лікарню суворого режиму:

«Якщо не буде поліпшень її здоров'я, то там вона залишиться назавжди».

Але жителі села все одно побоюються можливого повернення П'янової.

Нагадаємо, що неадекватну оголену жінку з пакетом, у якому лежала людська голова, затримали 30 квітня о 05:30 у Харкові. Вона кидалася на поліцейських. Пізніше виявилося, що голова, яка була в пакеті у неадекватної жінки, належила її дочці-підлітку Христині.

Згодом також з'явилася інформація про те, що родину, в якій сталася трагедія. За словами сусідів, батьки жінки пили, було багато дітей, але один з братів – глухонімий, другого – вбили, ще один брат теж вживав алкоголь.

Батьки у них були питущі, бідність за ними ходила. Були чутки, що хтось із них навіть кредитів набрав і що будинок під заставою був, хотіли забрати. Заміжня була Тетяна чи ні, я не знаю. Донька у неї одна, батька дівчинки я не бачила. Щоправда, кілька разів помічала, що до них у двір чоловіки приходили, але хто вони такі – не знаю", – підкреслила вона.

Ще одна сусідка, яка не захотіла представитися, розповіла про чутки, що батько вбитої дівчинки нібито зараз у тюрмі, але загалом про нього нічого не відомо.

Водночас всі вони відзначили, що, незважаючи на бідність, мати доньку любила. А про дівчинку казали, що та була привітна і красива.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення