"Він дивно скрипить": матір зламала руки синові, коли одягала комбінезон, і всі ребра (відео)

Молода матір зламала руки новонародженому синові, коли одягала комбінезон. Пізніше випадково з'ясувалося, що у малюка переламані ще й ребра, плечі і ключиці. Батьки два тижні не помічали цього і казали, що хлопчик "дивно скрипить". Випадок стався у Підмосков'ї рф.

Як вдалося з'ясувати місцевим журналістам, 27 лютого хлопчик, якому був місяць від народження, та його 24-річна мати потрапили до лікарні з діагнозом гострого бронхіту. 1 березня жінку з сином виписали. Під час зборів мама почала одягати на малюка комбінезон, але натиснула на руки та зламала їх. Звертатися по допомогу до лікарів мати не стала і спокійно поїхала додому.

Через два дні батько хлопчика під час купання помітив, що в нього якось дивно бовтається права рука. Чоловік не вигадав нічого кращого, як самостійно спробувати її вправити, але вийшло не дуже вдало. Після цього батьки викликали швидку. Шоковані лікарі зафіксували у малюка не лише переломи рук, а й ребер та ключиці. За словами мами хлопчика, з переломами син жив два тижні, а його батько кілька разів казав, що він "дивно скрипить". Як саме у малюка були зламані ребра і ключиця - вона не знає. Хлопчику вже прооперували руки, зараз він іде на одужання. А от батька малюка, як стверджує жінка, затримано та він дає свідчення в поліції.

Матір, яка поламала кістки немовляті, одягаючи комбінезон, відпустили під підписку про невиїзд. У хлопчика крім множинних переломів зі зміщенням також діагностували забій легень.

У малюка зламані кістки правого та лівого плеча, рук, ключиці та всі ребра. Хлопчика оперували кілька годин та наклали кілька гіпсів. Також на обличчі малюка були синці.

З'ясувалося, що сім'я вже перебувала на обліку у підрозділі у справах неповнолітніх. Нормальних умов у квартирі для розвитку малюка не було, він погано харчувався. 24-річна мати сидить у декреті, батько працює вантажником.

Кримінальну справу порушено за двома статтями: за заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю з необережності та невиконання обов'язків з виховання. Батьки кілька тижнів не зверталися до лікарні, підозрюючи переломи у немовляти. Затримана правоохоронцями матір заявляла, що вона сильно натиснула синові на ручки, коли одягала, після цього дитина "дивно рипіла". Але батьки думали, що хрускіт кісток - це нормально.

"Ми думали, що хрускає - ну, хрускає. Усяке буває. У мене теж он руки, пальці, тіло хрумтить", - сказала матір.

Розглядається версія, що матір могла вигадати історію про комбінезон, і малюка просто били.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення