Віз підлітків додому: на Одещині чоловік викинув з авто двох хлопців, а 14-річну дівчинку зґвалтував

В Одеській області затримано 49-річного чоловіка, який зґвалтував 14-річну дівчинку. Про випадок повідомляють одеські телеграм-канали.

Відомо, що дівчинка відпочивала разом з приятелями на пляжі біля місцевої водойми. До підлітків підсів незнайомий чоловік. Він поводився з дітьми по-приятельськи, пригостив морозивом та, дізнавшись, що вони мешкають у сусідньому селі, пообіцяв підвезти додому.

Близько опівночі, зібравшись додому, підлітки сіли в автомобіль нового "турботливого" знайомого. Проте за деякий час чоловік зупинив автівку посеред дороги, силоміць висадив з неї двох хлопців, після чого поїхав у невідомому напрямку із дівчинкою, що залишалась в салоні.

Відчувши недобре, хлопці звернулись до поліції. Дівчинку та 49-річного чоловіка було розшукано впродовж кількох годин.

Правоохоронцями було встановлено, що скориставшись перевагою у фізичній силі та погрожуючи розправою, чоловік відвіз дівчинку у безлюдну місцину, де зґвалтував.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України. У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 152 частина 3 (Зґвалтування неповнолітньої особи) КК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення