Водій показав камері автофіксації непристойний жест (фото)

У Німеччині водій авто відзначився зухвалою витівкою на дорозі, показавши камері автофіксації порушень ПДР непристойний жест. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє місцева поліція.

26-річний власник автомобіля BMW рухався по дорозі 289 між Майнлеусом і Кульмбахом зі швидкістю 81 км/год замість дозволених 70 км/год і показав об'єктиву середній палець.

Замість штрафу в 20 євро за перевищення швидкості, він отримав ще один штраф за образу поліції в 1 400 євро. На цьому правоохоронці вирішили не зупинятися - чоловіка позбавили права керування автомобілем терміном на один місяць.

Варто відзначити, що в кінці квітня 2020 року в Німеччині вступили в силу зміни до правил дорожнього руху, покарання за порушення швидкісного режиму і правил паркування посилено.

Водія можуть позбавити права керування транспортним засобом терміном на один місяць за перевищення швидкості на 21-25 км/год у межах населених пунктів та на 26-30 км/год поза населеними пунктами. Сам же штраф становить 20 євро - за перевищення до 10 км/год поза населеними пунктами, 30 євро - на території населених пунктів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення