Всі подробиці жорстокого вбивства поліцейськими на Миколаївщині

Автор та ведучий програми Надзвичайні Новини Костянтин Стогній на своїй сторінці у Фейсбук розповів про те, що сталося напередодні жорстокого вбивства поліцейськими в Миколаївській області.

"З місця події нам повідомили наступне: чоловік посварився з дружиною. На крики викликали поліцію. Хоча, місцеві стверджують, що зазвичай в родині було все спокійно. І чоловік не пив і особливо не бешкетував (звичайно треба перевіряти для сюжету Надзвичайних Новин). Через деякий час скандал улігся і чоловік пішов спати в машину. Але тут приїхала нова поліція... Дістали мужика сплячого з машини, вдягнули наручники і почали волочити до своєї машини. Він спросоня почав чинити опір ( напевно, ще не зрозумівши, що відбувається). Його, закутого в наручники і почали бити. Поки не забили до смерті... Викликали швидку, під'їхала ще поліція. Але сусіди не давали забирати тіло, боячись що цей злочин буде зам'ято. Журналісти стверджують, що народу для захисту забитого тіла вийшло точно більше ста чоловік. Деякі нарахували дві сотні. Наші журналісти що змогли відзняли. Були першими. Але від голови Нацполиції ви ніде не знайдете повідомлень про це. Побачивши наші камери - сильно напружилися. Зрозуміли, що по-тихому не вийде. Але сказали, що треба порадитися з керівництвом і нічого коментувати не будуть",- прокоментував Костянтин Стогній.

Загиблим виявився 32-річний Олександр Цукерман. Також стало відомо, що у серці вбитого поліцейськими чоловіка знайшли дві кулі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення