Взяти провину на себе: батьки 16-річного "мажора", який влаштував смертельну ДТП у Харкові, нібито пропонували гроші постраждалим в автівці (відео)

Батьки 16-річного Миколи, який влаштував смертельну ДТП у Харкові пропонували гроші пасажирам авто, щоб ті взяли провину на себе.

Про це заявив голова "Хантер-Харків" Станіслав Жадан, публікуючи відео.

Своєю чергою, місцеві пабліки пишуть про те, що 16-річна дівчина, яка постраждала у тій самій ДТП, просить про допомогу. Їй потрібна операція.

Також у соцмережах народний депутат від "Слуги народу" Олександр Бакумов заявив про те, що обіцяє парламентський контроль над кримінальним провадженням за фактом скоєння ДТП на проспекті Гагаріна у Харкові.

У коментарях користувачі запитують про те, що ж це за "правоохоронні органи у Харкові і що це за судова система, якщо кожну ДТП повинен контролювати парламент. Може парламент не за тим дивиться чи не з того починає?"

Нагадаємо, що у Харкові сталася смертельна аварія, винуватця котрої вже охрестили другим "Зайцевим". 16-річний водій Infiniti мчав з шаленою швидкістю проспектом Гагаріна на червоне світло. На перехресті з вулицею Одеською він влетів у Chevrolet. Після удару автомобілі ще пролетіли десяток метрів, збивши на своєму шляху дорожні та рекламні знаки. Аварія сталась у вівторок близько 20:45.

Внаслідок ДТП водій Chevrolet загинув на місці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення