З піною з рота 15-річний учень у масці Анонімуса порізав людей у школі: що відомо (відео)

У ростовській школі в РФ 15-річний школяр поранив ножем 3 людей. У навчальному закладі призупинені заняття, пишуть російські РИА Новости.

Повідомляється, що дев'ятикласник Гріша напав на вчителів Краснодесантської ЗОШ вранці. Батьки дітей дізналися про напад на школу в Ростовській області з розсилки у WhatsApp, їх попросили терміново забрати дітей. У цей час хлопець у масці Анонімуса і з ножем атакував усіх, кого зустрічав у коридорах. За даними SHOT, дев'ятикласник порізав вчительку англійської, вахтерку та дідуся однієї з учениць.

За попередніми даними, у нього загострилося психічне захворювання через погані оцінки. Коли поліцейські намагались допитати школяра, він досі перебував у неадекватному стані. У дев'ятикласника раніше діагностували психічне захворювання. А після сьогоднішнього нападу у нього з рота пішла піна.

На цьому фото - 15-річний хлопець, який напав із ножем на школу. Саме в цій масці він і спробував пройти в будівлю, коли його зупинили вахтерка.

Вахтерка попросила учня зняти маску. Хлопець відмовився та накинувся на жінку, а потім побіг до вчителів. Дідусь, який привів онуку на навчання, спробував скрутити хлопця, але сам отримав кілька ножових. Усього, за уточненими даними, постраждали троє: вахтерка, педагог та пенсіонер.

Рамок у школі не було. За безпеку дітей відповідала лише вахтерка-пенсіонерка. Вона натиснула тривожну кнопку, та не спрацювала. Крім того, школа не має денного охоронця, який міг би запобігти нападу, тільки нічний.

Учні школи розповіли, що школяр з перших днів навчання поводився нервово, різко смикався і заїкався. За їхніми словами, хлопчик перевівся до школи у 3 класі і одразу здався дивним – у нього були проблеми з вимовою. Дітям Гріша казав, що мав проблеми, але деталі не розповідав. Зі школярами спілкувався нормально, зрідка міг посваритися.

Як розповіли учні, Гриша не був замкнутим і нелюдимим — має друзів, і в школі хлопець також спілкується з багатьма. Відомо, що в тому ж навчальному закладі навчається його молодший на три роки брат.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення