Замасковане самогубство: на Харківщині чоловік вбив друга, а тіло кинув під поїзд (фото)

На Харківщині затримано чоловіка, який вбив товариша та скинув його тіло на залізничну колію. 70-річному чоловіку повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України), повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Окривавлене тіло загиблого чоловіка було виявлено на залізничній колії. За даними слідства, ввечері 17 січня компанія з друзів розпивали алкогольні напої у будинку у с. Дубівка Харківського району.

"Між 70-річним підозрюваним та його 57-річним товаришем виник конфлікт на побутовому ґрунті, який словами не закінчився. Зловмисник схопив кухонний ніж і наніс другу декілька ударів в шию. Потерпілий загинув на місці. Щоб приховати свій злочин, підозрюваний вирішив замаскувати все під "самогубство". Він поклав тіло загиблого на санки та повіз до залізничної станції. Дійшовши до місця, підозрюваний скинув труп на залізничну колію, щоб тіло чоловіка переїхав поїзд, ніби "він покінчив життя самогубством". Після цього вбивця пішов додому", - розповіли подробиці у прокуратурі.

Проте залізничники виявили труп.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення