Застрелив чоловіка і загорнув труп у килим: у Києві випадково викрили серійного крадія ювелірних магазинів (фото)

З’явились нові подробиці стрілянини на столичній Троєщині, яка сталася у суботу, 19 червня. До поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що після конфлікту на ґрунті ревнощів її чоловік вистрелив у знайомого з рушниці.

У Патрульній поліції розповіли, що вбивство сталося на вулиці Марини Цвєтаєвої. Патрульні затримали ймовірного вбивцю під час втечі. Як пізніше повідомили у Департаменті карного розшуку, він є розбійником, який протягом декількох років здійснював напади на ювелірні магазини столиці.

Поліцейські помітили чоловіка, який виходив з під'їзду та помітно нервував. На питання патрульних про скарги сусідів на галас у будинку він повідомив, що це саме у нього в квартирі була сварка з дружиною, але зараз вже все нормально. На підтвердження своїх слів, чоловік запросив поліцейських до оселі та запевнив, що може сплатити штраф за шум, який заважав іншим мешканцям.

"У квартирі, окрім доньки власника, також була його дружина, яка мала ознаки стресу та поводилась схвильовано. У одній із кімнат на підлозі лежав скручений килим. У ньому патрульні виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у живіт", - розповіли у поліції.

Надалі біля місця злочину знайшли значну кількість золотих прикрас.

"Під час перевірки затриманого на причетність до вчинення інших злочинів встановлено, що саме він є розбійником, який протягом декількох років здійснював напади на ювелірні магазини столиці", - повідомили у Департаменті карного розшуку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення