Зґвалтування 15-річної дівчини і спалення живцем: сплили шокуючі звірства про маніяка (фото)

Підліток, який зґвалтував і спалив живцем подругу в Пермському краї РФ, постійно бив однолітків. Одному вибив два зуби, але покарання не отримав. Подробиці розповідає Ural Mash.

Сім'ї у хлопця та дівчини повні та благополучні. Батьки хлопця – пенсіонери держорганів. Але за словами знайомих, він був конфліктним, часто бився, нападав першим. Одного разу його суперник втратив після бійки два зуби. Незважаючи на це, з ним багато хто дружив, ніхто не писав на нього заяви і не звертав увагу на агресивну поведінку.

Дівчина теж товариська, з хлопцем вони ніколи не сварилися. Постійно перебували в одній компанії, дівчина сприймала його як брата та товаришувала з його коханою.

Нагадаємо, у Пермському краї РФ банда п'яних підлітків зґвалтувала і заживо підпалила знайому, а потім кинула вмирати біля залізничних колій. 15-річна дівчина отримала опіки до 90% тіла, але поліція затримала поки що лише одного неадеквата. Школярку зґвалтував і спробував спалити живцем хлопець із паралельного класу, десятикласник. Постраждала у комі, на гелікоптері її перевезли до Пермі.

"Я чергував того ранку, і близько 06.15 машиніст поїзда повідомив мені по рації, що на узбіччі шляху лежить гола дівчина в одних шкарпетках і вся в крові, - розповів співробітник залізниці. – Я повідомив про це чергову станцію, звідти інформація пішла в "швидку". Було відчуття, що дівчину поклали на рейки – там була кров, а потім вона звідти сповзла і знепритомніла. На тілі були опіки, і навіть суха трава довкола диміла. Почуття, що вона сама спіткнулася і впала, або їй допомогли".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення