Зрізали скальп 19-річному хлопцю з "Z" на плечі: з'явилося жахливе фото голови з лікарні

У підмосковній Електросталі група чоловіків-емігрантів зрізала частину шкіри 19-річному хлопцеві через зелений ірокез. Сам потерпілий Юрій Марков називає себе анархістом.

Уродженця Таджикистану Зафіра Разокова, який зрізав скальп із голови хлопця, та його спільника 24-річного Іллю з республіки Комі заарештували на два місяці на час слідства. Вони працювали на складі "Вайлдберріз". У день скоєння злочину були п'яні, повідомляють росЗМІ.

За скрєпною традицією московитів, Юрія дуже "потужно" підтримали друзі. Вони відвідали його у лікарні та... подарували значок "Бережи себе".

Такий вигляд має голова росіянина Юрія Маркова, з якого мігранти зняли скальп. Ці жахливі рани МВС РФ та медексперти кваліфікували як "хуліганство" та "шкода здоров'ю середньої тяжкості".

Обережно! Кадри 18+. Не для людей зі слабкими нервами!

Як раніше стало відомо, 10 липня постраждалий Юрій попросив сигарету у двох хлопців поряд із басейном "Кристал". Ті у відповідь обурились проти зачіски: принизили, образили, обізвали "півнем". Почався конфлікт, у якому вони знерухомили хлопця, і один з них ножем зрізав ірокез з його голови, зачепивши частину шкіри.

До речі, незадовго до нападу Юрій отримав повістку та збирався вирушити на термінову службу. Іншими словами - вбивати українців. Тепер через операції, які йому потрібно провести на голові, його призов відкладається. На передпліччі він набив собі окупаційну символіку - літеру "Z".

Фото та відео одразу після розправи дивіться за посиланням. Увага! Кадри 18+

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення