Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=wfq3ZifHHAA&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=wfq3ZifHHAA&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Лідер групи "Ленінград" заспівав про Pokemon GO

Лідер групи "Ленінград" заспівав про Pokemon GO

Лідер групи «Ленінград» Сергій Шнуров виконав під гітару пісню про гру з елементами доповненої реальності Pokemon GO. Відео він опублікував у своєму Instagram.

no video parsed

Трохи більше тижня тому японська компанія Nintendo випустила додаток Pokemon GO для iOS і Android. Гра полягає в пошуку вигаданих персонажів, покемонів, які розміщені творцями гри в різних місцях у реальному світі. Додаток для смартфона зазначає їх на карті, а побачити покемонів можна, спрямувавши камеру смартфона.

Практично за два дні Pokemon GO став найпопулярнішим додатком у американському App Store; частка користувачів Android, завантаживших Pokemon GO в США, перевищила 5%. Удень користувачі проводять за грою в Pokemon GO більше часу, ніж у WhatsApp, Instagram,Snapchat і Facebook Messenger.

Наразі офіційно гра Pokemon GO вийшла тільки в США, Австралії та Нової Зеландії. Тому навряд чи хтось припускав, якого ажіотажу цей додаток набере по всьому світу, в тому числі, в Україні.

Гравці не можуть відволіктися від пошуку покемонів навіть на побаченнях, ідучи на роботу та акціях протесту. З пропорційністю до популярністю гри, збільшується число нещасних випадків.

Більше читайте у статті "Pokemon Go. Небезпечний відхід від реальності: перші нещасні випадки"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення