Під Києвом на залізниці сталася масштабна аварія: поїзди стоять годинами, ціни у таксі піднялись до 1500 грн (фото, відео)

​​У Київській області товарний поїзд зійшов з рейок. Багато пасажирських поїздів та електричок затримались на кілька годин, деякі й досі стоять під пекучим сонцем. Люди намагаються дістатись до столиці маршрутками і таксі за шалені гроші, навколо Києва залізничні переїзди скували величезні затори.

Під Києвом на залізниці сталася масштабна аварія: поїзди стоять годинами, ціни у таксі піднялись до 1500 грн (фото, відео)

Товарний поїзд зійшов з рейок на ділянці Васильків — Боярка у Київській області. Неподалік від місця аварії сталася ще одна – біля станції Мотовилівка впала опора, що також вплинуло на затримку потягів.

Як повідомила зранку з великим запізненням "Укрзалізниця", затримуються більше 10 потягів. Проте жодним словом не обмовились про приміські поїзди.

Поїзди затримуються з напрямку Фастова. Сотні людей зранку не змогли дістатись до роботи, або ж приїхали з великим запізненням.

Через аварію на залізниці утворилися кілометрові пробки на переїздах - автомобілі стоять годинами. Оскільки в Києві працює багато мешканців Фастова, в чергах на маршрутки вранці налічувалося до 300 осіб, а таксисти просили за проїзд до Києва навіть 1500 гривень. Дехто пише, що ціни сягають по 900 грн за людину, комусь довелося переплатити 700 гривень.

Станом на зараз і досі є пасажирські поїзди, що продовжують стояти у Фастові, чекають на закінчення ремонту і відновлення руху.

Оскільки немає жодної інформації про розташування затриманих поїздів у реальному часі - люди спілкуються між собою у коментарях на сторінці "Укрзалізниці".

Як масово повідомляють у соцмережах заручники залізничних подій, ставлення до пасажирів, як і раніше, як до худоби. Жодних повідомлень для пасажирів і прогнозувань.

"До обіду ложка, а після не треба"

Що цікаво у цій історії, так це неповага до свого і чужого часу. "Укрзалізниця" не повідомила своєчасно про те, що сталася аварія, що дозволило б пасажирам заздалегідь скорегувати свої дії - здати квитки і розглянути інші способи поїздки. Перше офіційне повідомлення від компанії було вже після 10 ранку, тоді як у коментарях люди писали, що вже з 06:40 не можуть дочекатися на поїзд. Навіть поповзли чутки, що аварія взагалі сталась ще вчора пізно ввечері.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення