11-річна росіянка майже 50 разів проштрикнула ножем однокласницю через сварку в комп’ютерній грі (відео)

У російських Хімках п'ятикласниця на ім’я Мельвіра напала з кухонним ножем на ровесницю Софію у шкільному туалеті. Про випадок повідомляють російські телеграм-канали, публікують численні фото та відео.

За однією з версій, нападниця була замкнутою дитиною, але дуже хотіла потоваришувати з Сонею, та відмовлялася. Підсумок – перший удар у шию ножем і майже 5 десятків поранень по всьому тілу. Усе сталось учора у "Хімкінському Ліцеї № 10". За другою версією, попередня причина поножовщини - сварка через комп’ютерну гру Genshin Impact.

За інформацією видання Mash, 11-річна Мельвіра задумала вбивство вночі. Вранці вона писала подружці, що вб'є Соню і сидітиме в колонії, але та не надала цьому жодного значення. Дівчинка принесла до школи ніж із дому, покликала однокласницю до туалету, попросила відвернутися та пірнула в шию ножем. Соня кричала і просила зупинитися, але все тривало, доки нападницю не злякала старшокласниця. Дівчинка вийшла з туалету, залишила однокласницю стікати кров'ю на плитці, а сама повернулася на урок і спокійно заявила, що вбила Софію.

На обличчі дівчинки 26 ножових порізів. На тілі ще близько 20 глибоких ран. Як наслідок - сильна крововтрата і шок третього ступеня. Дивом жоден орган школярки не зачеплений. Усі 30 ножових поранень — поверхневі. Дитину доправили гелікоптером до лікарні, вона ще вчора була у реанімації на апараті ШВЛ. Наразі вона прийшла до тями і самостійно дихає.

Одразу після бійки мама кривдниці написала батькові потерпілої смс: "Вибачте нас". Відомо, що Мельвіру з мамою направили на психіатричну експертизу.

Як пише "Новостная лента", Мелвірою свою доньку батьки назвали на честь персонажа з гри World of Warcraft. Нападниця начебто посварилася з однокласницею через те, що Соня зайшла через її аккаунт і витратила всі "крутки", які накопичила Мелвіра.

На фото ліворуч - поранена п'ятикласниця, праворуч - нападниця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення