15-річна дівчинка викинулась з 3 поверху дитбудинку, рятуючись від побиття однолітка в туалеті (відео)

Дівчинка-підліток вистрибнула з третього поверху, рятуючись від знущань у дитбудинку. Після побиття іншим вихованцем вона потрапила до реанімації. Про скрєпний випадок, який стався в Уфі, пишуть росЗМІ.

За даними SHOT, 15-річну Вероніку побив хлопець на ім'я Айдар — просто у жіночому туалеті. За словами дівчинки, прохання зупинитися на кривдника не діяли. І оскільки він не випускав її з кімнати, дівчинка вирішила тікати через вікно третього поверху. Вона спробувала спуститися з висоти по пледу, але впала.

Вероніка дісталася будинку свого хлопця Івана, той викликав швидку — дівчинку госпіталізували в реанімацію. Їй діагностували черепно-мозкову травму та множинні гематоми. Іван каже, що Айдар і раніше зачіпав Вероніку — він сам був свідком сварок і образ у її бік.

Керівництво дитбудинку наполягає, що жодної бійки не було, і вихованка просто самовільно залишила заклад, а травми отримала, невдало приземлившись.

Представники дитбудинку виправдовують свою версію тим, що дівчинка до цього вже збігала — за їхніми словами, вона має "розлад поведінки, який проявляється у вигляді різких вчинків". При цьому Вероніка не приховує, що їй би хотілося жити з молодим чоловіком, але не в такий спосіб — якби вона хотіла втекти, то могла б зробити це простіше і без шкоди собі.

У справі розбирається поліція.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення