19-річний хлопець зробив з 11-річної сестри порноакторку, а відео зливав у DarkNet

Кіберполіцейські викрили 19-річного хлопця, який створював і поширював порнографію за участю своєї 11-річної сестри. Як повідомили у пресслужбі Нацполіції України, зловмисник розміщував заборонений контент на форумах анонімного сегменту DarkNet. Контент щодо сексуальної експлуатації дитини кіберполіцейські виявили під час моніторингу інтернет-мережі.

Підготовлені молодим чоловіком відеофайли відправили для проведення мистецтвознавчої експертизи, яка підтвердила, що створений контент є дитячою порнографією.

"За місцем проживання фігуранта правоохоронці провели обшуки, вилучено два мобільні телефони і два ноутбуки. Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави", - повідомили у Департаменті кіберполіції НПУ.

У рамках розслідування кримінального провадження ч. 3 ст. 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України, проводяться всі необхідні слідчі дії. Санкція статті передбачає від восьми до дванадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення