24-річного патрульного розстріляли у поліцейському відділку: у вбивстві підозрюють працівника патрульної поліції на Луганщині (фото, відео)

Трагедія сталася у Рубіжному Луганської області 16 листопада. Там знайшли тіло 24-річного патрульного з вогнепальними пораненнями та тілесними ушкодженнями.

Як повідомляє місцева поліція, підозрюваного у вбивстві патрульного затримали. Його особисті дані не розголошуються.

Відомо, що досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного вбивства, здійснюватимуть представники Державного бюро розслідувань у зв'язку з тим, що підозрюваним виявився також правоохоронець. Зазначається, що події відбувалися на території адміністративної будівлі, яку орендує Управління патрульної поліції. Саме там знайшли вбитим патрульного.

"16 листопада в м. Рубіжне Луганської області на території адміністративної будівлі, яку орендує Управління патрульної поліції, вранці було виявлено тіло 24-річного патрульного поліцейського з вогнепальним пораненням та тілесними ушкодженнями. Оскільки до вбивства причетний працівник патрульної поліції, за рішенням прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюватиме Державне бюро розслідувань", - йдеться у повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення