3-річну дівчинку зґвалтували і викинули з 4 поверху, вона розбилась на смерть (фото)

В Адигеї рф 3-річна дівчинка загинула від регулярних знущань батьків: на її тілі немає живого місця — заарештовано лише батька, хоча місцеві стверджують, що мати теж била дитину.

Як пишуть росЗМІ, дівчинка загинула від страшних травм, які їй систематично завдавали батьки. Причому раніше вони здали дитину до дитбудинку, а два місяці тому знову забрали. Порушено кримінальну справу про заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, яка призвела до смерті через необережність — батько взяв провину на себе, а мати ніяк не фігурує у справі. Хоча місцеві стверджують, що вона також лупцювала дівчинку.

Дитина мала безліч травм: все тіло в синцях, свіжих і старих саднах і опіках. За непідтвердженими даними, також відомо, що дівчинку було зґвалтовано. При цьому у сім'ї є ще двоє дітей. Батьки кажуть, що дівчинка померла від падіння з четвертого поверху, а громадськість стверджує, що дитину забили та скинули. На похороні мати була присутня — зараз вона на волі і лише її чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення